Regressie naar een vorig leven

Vraag je jezelf weleens af wie je in een vorig leven was?

Heb je een onverklaarbare aantrekkingskracht tot een bepaald land, of sterke gevoelens voor een historische periode?

Heb je wel eens mensen voor de eerste keer ontmoet, die onmiddellijk zo vertrouwd waren dat je bijna dacht: “Hebben wij elkaar niet eerder ontmoet?”

Of ben je razend nieuwsgierig wat je relatie met iemand uit je huidige omgeving in jullie gezamenlijke vorig leven was en waarom steeds dezelfde thema’s tussen jullie in dit leven weer de kop op blijven steken?

Dan is de kans groot dat er een vorig leven om je aandacht vraagt.

Wil je weten wie je nog meer bent geweest, en wie je misschien nog altijd wel een beetje bent?

Doe dan nu een regressie en ontmoet je vorige zelf!

 

 

Regressie naar een vorig leven

Op reis naar je verleden

We gaan op reis naar jouw verleden. Je stapt tijdens de regressie letterlijk terug in de persoonlijkheid die je in een van je eerdere levens bent geweest en maakt jouw herinneringen uit dat leven wakker. Je ontdekt wat er al die tijd verborgen is geweest in je onderbewuste en vele kwartjes zullen op hun plek vallen. Want een vorig leven dat terugkomt heeft je altijd iets te leren over jouw leven nu.

JelleTas

Ik ben JelleTas

Ik ben JelleTas en ik ben schrijver van reïncarnatie romans. Ik leef sinds 2012 niet alleen met de persoonlijkheid waarmee ik geboren ben, maar ook met die van een vorig bestaan in de middeleeuwen, de half Hongaarse/ half Schotse Tamás of Tas. Daarnaast heb ik herinneringen aan zo’n tweeëntwintig andere levens. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen in een regressie en bied je een veilige bedding om op reis te gaan. Ik ga met je mee naar jouw verleden, sta als het ware schuin achter je bij alle ervaringen, zorg ervoor dat je op een goede manier door je herinneringen reist en in contact met jouw Hogere zelf diens boodschap kunt ontvangen over wat je hiermee in het hier en nu kunt doen. 

Zoveel meer

Als jij voelt dat er ‘meer’ is, dat je nog zoveel meer bent, maar je kunt daar zelf nét niet bij dan is een regressie helemaal voor jou.
Met een regressie word je meer jezelf, meer delen van jezelf worden zichtbaar, want je bent natuurlijk niet alleen maar deze persoon die je nu bent. Je bent zoveel meer. Je bent oneindig en hebt al zoveel verschillende levens geleid. Zou het niet heerlijk zijn om die rijkheid aan herinneringen, karakters en wijsheid uit al die levens van jezelf weer te kunnen bereiken? 

Heling en integratie

Voor velen is een regressie helend. Zoveel mensen lopen vast in het nu omdat ze voelen: er moet nog zoveel meer zijn. Soms is ‘graven’ in je huidige leven niet genoeg. Sterker nog: als jouw oplossing in een vórig leven ligt, dan ga je hem met alle therapie in de wereld niet in je leven nu vinden. Vaak maakt een regressie zóveel duidelijk dat het antwoord geeft op een heleboel levensvragen. Je bent weer uit de knoop omdat je weet waar de sleutel ligt. 

Even wat dingen op een rijtje