Terug naar een vorig leven

Ben jij ook zo nieuwsgierig wie je in een vorig leven was?

Je kent ze vast wel, die quizjes online waar je je naam moet invullen en dan vertellen ze je wie jij in een vorig leven was. Grappige onzin natuurlijk, maar wie doet ze niet af en toe?

Want ook al weet je dat je meerdere keren eerder een leven hier op aarde geleefd hebt en is het begrip reïncarnatie een gegeven voor je, het ook echt terugkrijgen van herinneringen aan een vroeger bestaan is niet voor iedereen even makkelijk. Natuurlijk is het belangrijk dat je volledig aanwezig bent in het leven dat je nu leidt, maar zijn deze herinneringen niet ook gewoon een deel van jou? Van het grotere geheel dat jij bent?

Mijn naam is JelleTas en ik heb zelf actieve herinneringen aan zo’n 22 levens. Bovendien ben ik me sinds 10 jaar bewust van een tweede persoonlijkheid, naast die van mijn vrouwelijke zelf die verbonden is met mijn lichaam. Dit is de persoonlijkheid van een man, een middeleeuwse huurling, die ik al eerder geleefd heb in de 13de eeuw. Voor mij zijn vorige levens niet slechts verborgen achter een sluier, maar ze reizen warm en levend met mij mee. 

Neem een kijkje achter de sluiers

Wil jij ook weten wie je in een van je vorige levens bent geweest? Dat kan. 

Ik heb een audio voor je opgenomen, waarin ik je begeleid om een kijkje achter de sluiers voor de herinneringen van je ziel te nemen. Geen diepgaande regressie, waarin je op zoek kunt gaan naar de oorsprong van steeds terugkerende thema’s in je huidige leven, want daarvoor moet ik je live kunnen begeleiden. Maar wel een sneak peek achter een van de deuren die toegang geeft tot de herinneringen aan een van jouw vroegere persoonlijkheden en het leven dat diegene leidde. 

Voordat je je door mijn stem laat terugvoeren naar je eigen verleden, kijk dan eerst naar mijn uitleg in de video, zodat je optimaal voorbereid op reis kunt gaan. De audio kun je downloaden, zodat je hem op jouw favoriete manier kunt beluisteren.

Wil je verder reizen?

Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt ontdekken als je een persoonlijke regressie doet onder mijn begeleiding? Lees dan even verder:

Je kunt met mij een regressie sessie boeken van 2 tot 2 1/2 uur, waarin ik jou individueel begeleid naar je eigen verleden. In deze sessie kun je nog veel dieper en verder op reis dan dat dat in je eentje lukt. Regressies leveren vaak een schat aan informatie op over waarom er bepaalde thema’s de hele tijd in je huidige leven de kop op blijven steken. Waarom er blokkades liggen op dingen, of hoe het komt dat je in het contact met iemand in je leven nu steeds maar tegen dezelfde dingen aanloopt. Heel veel in ons leven nu wordt bepaald door gebeurtenissen die in een vorig leven hebben plaatsgevonden en via ons onbewuste nog steeds invloed op ons uitoefenen. Juist omdat dat allemaal onbewust gebeurt, kun je het soms lastig veranderen. Inzicht in wat er precies heeft plaatsgevonden en hoe dat nog steeds in je leven nu doorwerkt kan je helpen om eindelijk die processen een stuk verder op gang te helpen of op te lossen.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.


Speciale korting

Omdat je al een keertje met mij op reis bent geweest via deze audio, krijg je bij een boeking van een persoonlijke regressie sessie van 2 tot 2 1/2 uur een korting van 10%. Je betaalt dan niet €150,- maar €135,-. 

Vul bij het afrekenen de code: AUDIO in.

 

Boek hier je afspraak: